VARIVAS випускає нову лінію для джиггінгу – Avani Jigging 10 x 10 PE X9


VARIVAS Avani Jiggin 10×10 PE x8 – це одна з наших найбільш продаваних плетених волосінь на сьогоднішній день, яку ми також любимо використовувати особисто.


Міцну, довговічну та гладку волосінь можна використовувати як для відсадки, так і для закидання. Тепер це покращено ще на один крок – Avani Jigging 10 x 10 PE X9 у 2024 році!


Давайте перевіримо цей продукт далі.


Плетена волосінь X9 «CORE-INPUT»


Це ключовий момент із назви продукту, ця плетена волосінь сплетена з 9 ниток. Це називається «CORE-INPUT» від VARIVAS, що забезпечує хороше натягнення та ще один крок у більшій довговічності, що має міцну центральну нитку з 8 нитками навколо.


За словами представника компанії, це більше збереже форму кола, що може зберегти високу міцність навіть під час ловлі.



Метод вертикального плетіння.


Метод вертикального обплетення полягає в тому, що нитки обплітаються більш вертикально, ніж попередні, що може створити приємне натягнення волосіні та не меншу еластичність, що може безпосередньо контролювати дію джига ще більше, з більшою швидкістю падіння та більшою чутливістю.



Покриття SP-T II


Компанія VARIVAS покращила власне покриття SP-T до SP-T II, ​​яке може підвищити довговічність і водонепроникність, тому ця лінія може служити навіть довше, ніж попередня.



Специфікація та дата випуску


VARIVAS Avani Jiggin 10×10 PEx9 має різні розміри від #0,6 (18 фунтів) до #12 (160 фунтів), з 200 м



Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!