Комбінована приманка SpoolTek™


Риболовний бренд SpoolTek Lures розробив нову рибальську приманку з комбінованим тілом - складовий корпус зі змінним м'яким хвостом і передньою частиною з пластика, оснащеної інтегрованої котушкою з плетеним сталевим повідцем.

Міні котушка зі сталевим 30-сантиметровим повідцем знаходиться в передній жорсткої частини приманки. Після виведення трофея поводок може бути змотав назад на внутрішню котушку в будь-якому напрямку за допомогою великого і вказівного пальців рибалки. Потім гачок легким натисканням фіксується в спеціальному поглибленні на тілі приманки. Після цього приманка готова для наступного закидання. При клюванні поводок вільно висувається з приманки і, хижак уже не може дістатися як до самої приманки, так і перекусити шнур або волосінь. Поряд з цим, результати тестів, проведених виробником, показує, що риба менше сходить зі вільного гачка, так як у неї немає точок опори, які як правило припадають на тіло звичайної приманки.

Приманка SpoolTek™ - тоне, тому, поряд з тим, що виробник рекомендує експериментувати з різними способами проводки, основною є все-таки джиговая проводка. Вона стає найбільш ефективною на потяжках поблизу дна і, працює головним чином на падінні. З досвіду фахівців SpoolTek приманки цього типу добре ловлять як прісноводних великих хижаків, так і морських.

Новинка доступна в довжині 10,6 / 15 / 22,8 см., вазі 14 / 49 / 56 грам за ціною $15 / $20 / $33 відповідно.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!