Прикормки серії PREMIUM - FishDream "Лящ" 2021


Ну як же без Ляща? Ніяк. Тому зустрічайте ПРЕМІАЛЬНУ серію для лову ляща від FISHDREAM


PREMIUM ЛЯЩ КОРИЦЯ-ШОКОЛАД


Високопротеїнова темно-коричнева прикормка з додаванням великої кількості різнобарвною флюоресцентной крихти і яскраво вираженим шоколадно-пряним ароматом. Суміш середнього помелу. Багатокомпонентний склад. Дрібна і легка ароматна фракція швидко розчиняючись у воді привертає ляща з великої відстані, важча і велика фракція утримує рибу в точці лову. Підходить для поплавка і фідера.


PREMIUM ЛЯЩ КОРІАНДР-ВАНІЛЬ


Високопротеїнова прикормка яскраво жовтого кольору з додаванням червоних і зелених флюоресцентних компонентів має солодко-пряний аромат і, в першу чергу, призначена для залучення великих лящів, які не люблять суєту і вважають за краще світлий інертний корм з великими частками. Тому даний склад має менше спливаючих компонентів і збільшену фракцію.


Добре поєднується з клубною ФД Лящ +, IQ Жовтий Лящ і лящовими аттрактантами DreaMix.


PREMIUM ЛЯЩ ЧОРНА КАРАМЕЛЬ


Високопротеїнова прикормка чорного кольору солодко-карамельного аромату призначена для лову ляща в озерах, водосховищах і річках. Чорний колір сумiши дозволяє рибі не виділятися на дні і без побоювання годуватися в точці лову, що дуже важливо для залучення, в тому числі, що не великої риби, такої як подлещик або густера, що особливо зацікавить рибалок-спортсменів. Підійде для всіх типів водойм, особливо для водойм з холодною і прозорою водою. Добре поєднується з темними прикормками спортивної серії IQ.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!