Прикормки серії PREMIUM - FishDream "Фідер" 2021


До вашої уваги лінійка універсальних сумішів для фідерної ловлі серії FISHDREAM PREMIUM


ФІДЕР БІСКВІТ-ВАНІЛЬ 1 кг


Високопротеїнова прикормка чорного кольору з додаванням різнокольорових флуоресцентних компонентів. Має ванільно-бісквітний аромат і призначена для лову фідером в озерах, водосховищах і річках. Займе постійне місце в арсеналі рибалок-спортсменів, тому що чорний колір суміші дозволяє рибі не виділятися на дні і без побоювання годуватися в точці лову, що означає залучення будь-якої риби, що важливо для змагань. Підійде для всіх типів водойм, особливо для водойм з холодною і прозорою водою.


ФІДЕР ШОКОЛАД З ГОРІХАМИ 1.0 кг


Дуже красива високопротеїнова темно-коричнева прикормка з додаванням великої кількості різнобарвної флюоресцентної крихти і яскраво вираженим шоколадно-горіховим ароматом. Суміш середнього помелу. Багатокомпонентний склад. Дрібна і легка ароматна фракція швидко привертає рибу з великої відстані, а важча і велика фракція утримує рибу в точці лову тривалий час.


ФІДЕР МИГДАЛЬ-АРАХІС 1.0 кг


Високопротеїнова прикормка красивого коричневого кольору з додаванням червоних, жовтих і зелених флюоресцентних компонентів має приємний мигдально-арахісовий аромат і, в першу чергу, призначена для залучення великих коропів і лящів, які обожнюють горіхові підгодовування. Дуже добре поєднується з усіма короповими і лящовими кормами Фішдрім.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!