Новий зимовий костюм KLOST Sequoia


Навіщо чекати покращення погодних умов і сумувати вдома, краще обрати високоякісний та теплий одяг у KLOST і відправитися займатися своїм хобі навіть у снігу по коліно, при цьому почувати себе максимально комфортно та захищено!


Новий зимовий костюм Sequoia - ергономічний крій, можливість фіксації та регулювання посадки; не шарудить і не дає блиску.

Каптур з поліпшеною анатомією, його особливістю в моделі костюму є те, що ергономічність та конструктивні елементи дозволяють замінити функціонально такі аксесуари, як баф (шарф-труба), звичайний шарф чи маску-балаклаву.  

Каптур дає максимальну, для зимових умов, захищеність голови та шиї, завдяки багатоплановій системі регуляторів (три режими контролю - об’єм, глибина, посадка), периферійної чи фронтальної оглядовості не буде обмежено, що вкрай важливе для мисливців чи для ситуацій коли потрібен чіткий контроль за місцевістю чи об’єктами. 

Костюм розроблено на базі тактичного костюма - “симбіоз” тактика/туризм.



Зовнішній шар (куртка та штани) - двошарова, волого-вітрозахисна тканина: 


Перший шар - 4-way stretch, 100% polyester з DWR просоченням. DWR (durable water repellent) -- зносостійке, вологовідбивне просочення, шар надійного гідрофобного полімеру, який зменшує поверхневий натяг та не дає воді змоги затримуватись на поверхні матеріалу. Тканина не вбирає воду, швидко сохне, унеможливлює потрапляння до текстури тканини різних забруднень та абразивів, збільшує «життя» виробу; 

Другий шар - micro fleece, еластичний, гіпоалергенний, м’який на дотик та доволі міцний матеріал. Гігроскопічність - вбирає надлишок вологи, розподіляє та виводить назовні.

Внутрішній наповнювач (утеплювач) куртки - синтепон 200 г/м², в рукавах 100 г/м². Пружний, об'ємний і легкий матеріал, гіпоалергенний, швидко відновлює форму й текстуру після прання та хімчистки, також не накопичує запахів.

Підкладочний матеріал - Fleece найвищого ґатунку, 150 г/м².

Підкладка штанів: поліестерова, стьобана з утеплювачем синтепоном, 150 г/м².



Матеріал і склад тканини: StormWall PRO, 💯 polyester. Fleece. Artificial filler.

Розміри від S до XXL.

Ціна - 3'288 грн.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!