HellraiZer Tail Blade Topwater Bait - новаторська поверхнева приманка від Z-Man


Два роки тому, коли винахідник ChatterBait® Рон Девіс (Ron Davis) представив свій оригінальний HellraiZer, що розрізає поверхню, рибалки не знали, що з ним робити. Ви можете назвати це точним описом для деяких найбільш новаторських приманок усіх часів, включаючи ChatterBait. Звичайно, HellraiZer відрізняється. І тепер рибалки можуть посилити свої поверхневі удари, додавши до своїх арсеналів 10-сантиметрову (4-дюйма) версію меншого профілю незрівнянної верхньої приманки.

"Я пам’ятаю, як ловив перші версії чудової верхньої приманки Рона Девіса і сподівався, що зможу на деякий час залишити це при собі", - сміється професіонал Z-Man ChatterBait Браян Трифт (Bryan Thrift). "Після риболовлі на Z-Man HellraiZer останні кілька сезонів я можу сказати вам, що ця приманка має дію та вібрацію, які потрібні кожному рибалці. HellraiZer безперечно має знайому вібрацію ChatterBait, а також звук і плавальний рух, яких я ніколи не бачив у приманки у верхній воді. Новий 4-дюймовий має бути природним, особливо дивовижним для малоротих (smallmouths), рибальських ставків або будь-коли, коли окунь зосереджений на меншому кормі".



Зменшений клон оригінальної 5-дюймової (12,7 см.) приманки, нова 4-дюймова (10,16 см.) приманка HellraiZer - це самоходяча поверхнева приманка (self-walking surface lure), яка містить численні геніальні елементи. Кожна функція та компонент працюють незалежно, але в повному симбіозі, створюючи плавну, панічну втечу (і привабливий звук), який хижі риби сприймають як вразливість.



"Я знав, що якщо я зможу відтворити бажаний звук і дію ChatterBlade - зробити це рушійною силою приманки - у нас буде щось, що справді приверне увагу риби", - пояснює Девіс, який закидає виключно приманки власної конструкції. Щоб досягти вібрації та спалаху, подібного до ChatterBait, Девіс розробив точно зважене хвостове лезо, щоб слідувати за тілом приманки та створювати ілюзію природного руху; щоб імітувати хаотичні удари хвостом і ногами хижої тварини в біді. Модифікований Дейвісом ChatterBlade®, який коливається на дротяному валу, безпосередньо з’єднаному з корпусом приманки, забезпечує енергійну дію та перевірену вібрацію приманки. Поєднання потрійного гачка-атрактора (attractor treble hook), який висвітлює ціль для удару, і конструкції приманки з низьким катанням спонукають рибу поглинути та з’їсти її. Гачок також вільно обертається на своєму валу, що додатково запобігає розстібанню басса під час хитання голови або стрибків.



"Прямий, середній або швидкий пошук працює чудово", - припускає Thrift. "Ловіть це так само, як ви працюєте з ChatterBait. Ви також можете сповільнити його, зберігаючи відчутну вібрацію та крутий рух, схожий на вейкбейт (wakebait). Лезо створює приголомшливий звук ChatterBait, додаючи візуальний бульбашковий слід (visual bubble trail), який веде басса прямо до опереного потрійного гачка".



Новий 10-сантиметровий 10,6-грамовий (3/8 унції) Z-Man HellraiZer доступний у десяти комбінаціях кольорів леза/корпуса (blade/body): Bone, Chartreuse Shad, Crome, Ghost Gill, Golden Boy, Purple Death, Scaly Shad, включаючи Ghost Shad, Snow і Matte Black для умов слабкого освітлення.



Підібрати ефективну поверхневу приманку для риболовлі та придбати блешню на окуня ви можете відвідав рибацький магазин Rybalka.ua.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!