Berkley Slobberknocker отримав першу в історії нагороду ICAST Anglers' Choice


Бренд Berkley від відомої компанії Pure Fishing став першим в історії переможцем нагороди ICAST Anglers' Choice Award за приманку Slobberknocker.


Ця приманка, яку Angling International відзначила як особливий продукт у своєму попередньому огляді ICAST, виграла категорію "Найкраща тверда прісноводна приманка" (Best Freshwater Hard Bait) на виставці New Product Showcase у липні. Віна була однією із 30 переможців категорії на найбільшій у світі виставці рибальських снастей, які змагалися за престижну номінацію.

Харлан Кент, генеральний директор Pure Fishing, сказав: "Для нас була велика честь отримати нагороду на ICAST за Slobberknocker, а додавання нагороди, за яку проголосували північноамериканські рибалки, є для нас ще більш особливим. Коли команда Berkley розпочала роботу над Slobberknocker, вони намагалися зробити найкращу джигу з лезами. У розробку було вкладено величезну кількість наукових зусиль, а також суворі лабораторні та польові випробування з метою створення приманки, яка просто ловить більше риби. Ми не можемо пишатися визнанням. Ми хотіли б висловити величезну подяку Американській асоціації спортивного рибальства (ASA) і північноамериканським рибалкам".


Блейк Свонго, віце-президент ASA з торгової виставки та членства, додав: "Вітрина нових продуктів є еквівалентом Оскара в індустрії любительського рибальства. Оскільки це комерційна подія, яка не відкрита для публіки, за підтримки наших членів ми вирішили, що цього року буде запущено премію Anglers' Choice Award, даючи кожному, хто захоплюється риболовлею, шанс приєднатися до хвилювання, яке визначає ICAST".


Підібрати ефективну поверхневу приманку для риболовлі та придбати чаттербейт ви можете відвідав рибацький магазин Rybalka.ua.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!