Якось так...


Якось так...

Можливо зелений? Ні, краще рожевий. Який рожевий, натуралка з блакитними блискітками і буде щастя.

А я поставлю бузковий...завжди на нього клювало. Поглянь на погоду, сьогодні лише на колу буде брати з таким освітленням.

І так щоразу...на кожній риболовлі...особливо коли двоє в човні не рахуючи "півлітру".


Не завжди судак реагує саме на те, що ми йому пропонуємо, адже це нам подобається та чи інша приманка на колір, форму, розмір. Адже це саме ми щось там собі додумуємо, плануємо, аналізуючи попередні риболовлі та спійманих риб. Дехто навіть щоденник веде: що, де, коли, на що...і не скажу, що це не спрацьовує, адже і сам деякий час дописував в щоденнику, але природна лінь та відсутність інтриги (адже з аналізом інколи легше), внесли свої жорсткі корективи.

Тепер все інтуїтивно і по пам'яті. Проте й вона трішки буває підводить, хоч уривки зі шкільних творів в пам'яті сидять міцно.

Тож останнім часом спрацьовує метод перебірки 3-5 найуловистіших форм та кольорів, а вже потім, як не бере, починається хаотичне пропонування приманок судаку вивернувши все з рюкзака в човен. Отоді справді цікаво, бо знаходиш таке, про що навіть не підозрював, що воно є.

Але цього разу все за прогнозом...keitech та select в ходових кольорах спрацювали на повільний подачі з 3-4 секундним підвисанням в першій стадії проведення після відбою дна. Ближче брати приманку судак відмовлявся...категорично не хотів вилазити на течію з під брівки...там йому було затишніше і приманку подають під ніс...чому б і не вжарити.

Наступного разу є задумка пробити декілька нових точок і трішки інакше ніж зазвичай. Тож не будемо відкладати на майбутнє і поджигуємо найближчими вихідними...тим більше День рибалки на носі.



Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!