Tunita Belh Pass: цікава морська поліуретанова приманка із Іспании


Іспанський імпортер і постачальник снастей Elyman Iberica вважає, що участь у конкурсі EFTTEX Awards є ідеальною можливістю продемонструвати свою продукцію по всій Європі. Компанія продає відомі бренди в Іспанії та Португалії, включаючи Owner, Pioneer Tackle, Maxel, Prohunter і Strike Pro, і має п’ять власних брендів - Tunita, Jinkai, Maguro, Wiffis і CYL.


На першій в історії цифровій церемонії нагородження EFTTEX Awards компанія продемонструє Tunita Belh Pass, приманку, розроблену та виготовлену в Іспанії.


Виготовлений з поліуретану високої щільності та посилений сталевим дротом 316, що гарантує його стійкість до великої риби, Tunita Belh Pass був випробуваний у Гібралтарській протоці та на Мальдівах, де він ловив тунця вагою понад 150 кілограмів і великих GT (Giant Trevally)!

Tunita Belh Pass доступний в п’яти кольорах, в трьох розмірах і вагах: 170 мм / 80 г, 190 мм / 95 г і 210 мм / 122 г, та поставляється без гачків або з одинарним гачком Owner 125 single чи трійником 56765x trebles.


Підібрати цікаві приманки для морської риболовлі і купити силіконові приманки ви можете відвідав рибацький магазин Rybalka.ua.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!