"Розумні" окуляри Apple Glass


Аналітик Джон Проссер опублікував відеоревью останніх витоків інформації і чуток про розумних окулярах від Apple. Він повідомив, що особисто бачив прототип, і той не справив на нього враження - пластикова оправа замість металу, відсутність сонцезахисних лінз, немає камери. Однак апаратна і програмна частини знаходяться у високому ступені готовності і якщо не завадить пандемія COVID-19, новинка буде офіційно представлена ​​до кінця поточного року.

Орієнтовна ціна Apple Glass $ 499, вони не здатні працювати без прив'язки до iPhone, на якому і відбуваються всі обчислення, за аналогією з Apple Watch. Окуляри показують користувачеві інформацію відразу на обох лінзах, управління ними здійснюється за допомогою нового інтерфейсу «Starboard», як зі смартфона, так і жестами перед собою. Спектр жестів не обмежений і можна створювати свої власні.

В окулярах є тільки лідар, без звичної камери, тому функції фото- і відеозйомки недоступні. Зате вони можуть сканувати QR-коди і працювати з 3D-датчиками, подібними системі LiDAR 2020 для iPad Pro. Не виключено і застосування інших можливостей платформи ARKit, коли окуляри допомагають користувачеві взаємодіяти з об'єктами в Інтернеті речей.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!