Підводний скутер Sublue WhiteShark Mix Pro


Ще в 2017 році китайська компанія-стартап Sublue порадувала всіх шанувальників підводних пригод своєї унікальної моделлю підводного скутера WhiteShark Mix - яка надала тоді не тільки відмінний рівень продуктивності, але і автономності. Вирішивши продовжити історію успіху, компанія тепер запускає нову, оновлену модель підводного електроскутера для дайверів під назвою Mix Pro, яка була поліпшена не тільки в плані швидкості і автономності проходження, але і в плані наявності деяких додаткових модулів для підключення сторонніх пристроїв, в тому числі смартфонів і камер, для реєстрації своїх підводних пригод.

Сама модель Mix Pro вже так чи інакше була продемонстрована в ході технологічної виставки CES 2020 року, де встигла завоювати інтерес багатьох любителів дайвінгу. Виробник запевнив, що хоч зовні технічний дизайн моделі не зазнав істотних відмінностей, тепер все знаходиться на значно вищому рівні, і в першу чергу за рахунок наявності подвійного електромотора спереду. Заряджається модель в повну силу за дві години, а загальний рівень автономності її досягає близько години, якщо не занурюватися на глибину понад 40 метрів.

Що стосується максимальної швидкості проходження, то вона була збільшена з 1,5 метрів в секунду до 1,8 метрів в секунду, що в порівнянні з WhiteShark Mix пропонує ще більше задоволення. Та й наявність нового LED-дисплея з дійсно розумною і легкої в освоєнні системою візуальних маркерів для дайверів дозволяє з упевненістю заявити, що представлена ​​модель підводного електроскутера вже заочно є однією з найбільш багатофункціональних і продуктивних.

Варто відзначити, що реліз нової моделі скутера Mix Pro від Sublue призначений на травень-червень поточного 2020 року, і, згідно з попередніми даними, вартість моделі буде перебувати в районі 550-600 доларів США, що є дійсно привабливим ціновим рівнем.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!