Захисна маска Kryptek Courtesy Face Mask


Американська компанія Kryptek Outdoor Group, яка спеціалізуються на різному спорядженні для полювання і військово-тактичного застосування, в зв'язку з поширенням вірусу SARS-CoV-2, як багато інших аутдор брендів, запустила свою лінійку захисних масок. Але в своєму виробі, крім характерною забарвлення, розробники пішли далі, передбачивши систему змінних і багаторазових фільтрів, які забезпечують фільтрацію до 98% дрібних частинок розміром до 0.1 пікометр.

Новинка пропонується в декількох варіантах забарвлення і в двох розмірах на вибір, маленькі, для жінок і дітей, і великі для чоловіків. Фіксація маски, яка виготовлена ​​з змішаної тканини, що складається з поліестеру і спандекса, здійснюються за допомогою еластичних петель. Фільтр, який представлений в одному розмірі, розміщується в спеціальному відсіку. Після використання, маску необхідно випрати, а фільтр, використовуючи захисні рукавички, замінити на новий.

Kryptek Courtesy Face Mask з одним змінним фільтром доступна за ціною в США за $ 19.99, а комплект з п'яти фільтрів обійдеться в $ 9.99. Виручка від продажів буде направлена ​​на підтримку служб, що беруть участь в боротьбі з епідемією COVID-19.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!