STARDUST: унікальне порошкове покриття для джиг головок та приманок від GFS


Грецький виробник Global Fishing Solutions (GFS) прибув на свій перший ICAST минулого місяця з єдиним у своєму роді продуктом у світі, порошковими фарбами STARDUST.


Всього через рік після виходу на американський ринок компанія була в Орландо, щоб поговорити про свою лінійку продуктів - і зокрема про STARDUST - порошкове покриття для джиг головок (jigheads), приманок та інших аксесуарів, яке генеральний директор і співвласник Теодор Рацоніс каже унікальним.


Як показано у відео на веб-сайті GFS, після нанесення він не потріскається і не відшаровується навіть при неодноразовому ударі молотком. А покриття на 98% екологічно чисте.


Рацоніс заснував компанію 10 років тому після того, як протягом десяти років вивчав індустрію як письменник для рибальських журналів і ще сім років працював технічним менеджером у виробничих компаніях, займаючись маркетингом і продажами по всій Європі.


"Коли я заснував власну компанію в 2011 році, мені потрібно було створити щось інше", - сказав він Angling International. «У мене не було бажання копіювати існуючий продукт, тому я зосередився на дизайні та продуктах, яких ніхто не мав. STARDUST можна застосовувати в широкому діапазоні флуоресцентних кольорів; не потребує затвердіння, використання займає лише кілька секунд, не тріскається та не сколюється. Він справді непорушний".



Спочатку Рацонісу було важко змусити людей повірити в STARDUST та інші його продукти. Але коли виробники та рибалки побачили, наскільки він простий у використанні та наскільки він довговічний, бізнес почав набирати обертів. Сьогодні STARDUST продається клієнтам у США, Європі, Південній Африці та Австралії, а також Греції та Кіпрі.


США, де домінує риболовля на приманку та джиг, стали найбільшим ринком для компанії після угоди з Кім Стрейлі з Lurecraft, яка використовує порошкові фарби у своїх власних продуктах, а також продає їх своїм клієнтам.


GFS також співпрацює з телевізійним продюсером і ведучим Outdoor Channel Ронні Грін, який забезпечив неоціненну експозицію для STARDUST, і компанія розробила для нього кілька приманок під його власним брендом.


"OEM - наш головний напрямок", - пояснив Рацоніс. "Ми також продаємо безпосередньо в роздріб і у нас є інтернет-магазин. Окрім виробництва, ми також надаємо послуги з дизайну, логотипів, маркетингу та реклами. Коли компанії потрібно виробляти власну продукцію, GFS може надати їй усе, що їй потрібно, від дизайну до зразків до виробництва та пакування й, нарешті, до споживачів".


В Орландо GFS був у захваті від уваги роздрібних торговців і ЗМІ.


Підібрати необхідне оснащення для риболовлі та придбати джиг головки ви можете відвідав рибацький магазин Rybalka.ua.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!