Сонцезахисні окуляри Flying Fisherman Solstice дивляться на майбутнє риболовлі


Флоридський бренд Flying Fisherman став офіційним сонцезахисним окуляром організації Fishing's Future, цілі якої включають збільшення участі в риболовлі.


"Усі сонцезахисні окуляри для наших майстрів-рибалок і волонтерів надасть Flying Fisherman", - сказав Шейн Вілсон, засновник Fishing's Future. "Вони ідеально підходять для наших освітніх зусиль і учасників".


Віце-президент Flying Fisherman Лінда Шелдон сказала: "Ми раді співпрацювати з Fishing's Future у виконанні її місії - об’єднати молодь і сім’ї в задоволення від риболовлі та відпочинку на природі. Ми пишаємося тим, що надаємо їм захист очей і ефективність, необхідну для максимізації загального досвіду на відкритому повітрі".


На додаток до залучення людей до риболовлі, Fishing's Future має на меті зміцнити сімейні стосунки, відновити зв’язок сімей із природою, навчити піклуватися про навколишнє середовище та підвищити обізнаність щодо збереження та відновлення водних природних ресурсів.


Сонцезахисні окуляри Master Angler | полікарбонатні лінзи RhinoLens | Сонцезахисні окуляри Solstice

Flying Fisherman Solstice поєднує в собі найкращі характеристики та стиль із функціями, створеними для риболовлі. Оправа середньої посадки має вентиляцію, щоб потік повітря досягав задньої частини лінз і створював ефект проти запотівання. Оправа виготовлена ​​з Grilamid TR-90, міцного полімеру, який є надзвичайно легким, ударостійким і термостійким, а також має такі комфортні функції, як заглиблені носові подушечки. і скроневі подушечки з одночасним введенням, щоб забезпечити надійне прилягання під час дії. Небоїсті, поляризовані полікарбонатні лінзи RhinoLenses забезпечують максимальний захист очей від літаючих приманок, гачків та інших предметів, з якими часто стикаються рибалки, одночасно забезпечуючи стійкість до подряпин, зменшення відблисків і 100% захист від ультрафіолету.

Master Angler Lenses Polarized Polycarbonate RhinoLenses™:


Системи поляризованих сонцезахисних лінз AcuTint™ (Polarized SunLens Systems)

Shatterproof RhinoLens™ має децентровану оптику без викривлень (Shatterproof RhinoLens™ is decentered for distortion-free optics)

Тверде покриття для стійкості до подряпин (Hard coated for scratch resistance)

100% захист від ультрафіолету (100% UV Protection)

Чохол на шнурках з мікрофібри в комплекті (Microfiber drawstring case included)


Підібрати та придбати сонцезахисні окуляри для риболовлі ви можете відвідав рибацький магазин Rybalka.ua.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!