PRADCO Fishing придбала Whisker Seeker Tackle, преміальний бренд снастей для лову сома


PRADCO Fishing придбала Whisker Seeker Tackle, преміальний бренд снастей для лову сома, який знаходиться в Граймсі, штат Айова: компанія Whisker Seeker Tackle була заснована в 2015 році Метью Девісом, який продовжить працювати в Айові як віце-президент і генеральний менеджер. Whisker Seeker Tackle має модель прямого споживання і продовжуватиме вести бізнес таким чином.



Величезний набір продуктів Whisker Seeker Tackle спеціально створено для лову сома та включає:


● Вудочки

● Оснащення та приманки

● Гачки, вертлюги та кінцеві снасті

● Сачки

● Поплавки

● Монофільна та плетена волосінь

● Терези, ручки та ножі

● Паніровка FishFry


Для Девіса приєднання до сім’ї рибальських брендів PRADCO забезпечить хороші можливості для продовження розвитку Whisker Seeker Tackle. Завдяки досвіду PRADCO у розробці продуктів, логістиці та дистрибуції WST може залишатися відданим постачанню високоякісних інноваційних продуктів для лову сома своїм клієнтам.



"Завдяки підтримці PRADCO ми маємо хороші можливості для того, щоб вивести Whisker Seeker Tackle на новий рівень", - сказав Девіс, засновник компанії. "Для мене велика честь, що Whisker Seeker Tackle буде поряд з одними з найбільш відомих рибальських брендів у світі. Я пам’ятаю, як бачив багато з цих брендів у коробці зі снастями мого дідуся, тож об’єднати зусилля з PRADCO - справжня честь. Я з нетерпінням чекаю на наше партнерство, оскільки ми разом працюємо над наданням більш інноваційних продуктів для лову сома нашим нинішнім і майбутнім рибалкам".


Брюс Стентон, віце-президент і генеральний менеджер PRADCO Fishing, сказав, що його компанія давно хотіла широко вийти на ринок сома.


"Щоразу, коли ми починали говорити про плани та про те, як ми хочемо виглядати в бізнесі з вилову сома, ми постійно казали, що хочемо бути схожими на Whisker Seeker Tackle", - сказав він. "Замість того, щоб боротися з Whisker Seeker, ми тепер працюємо разом над тим, щоб вирощувати те, що вже є преміум-брендом спеціальних снастей для лову сома в Північній Америці".


Для PRADCO Outdoor Brands, материнської компанії PRADCO Fishing, угода Whisker Seeker Tackle знаменує собою перше придбання з 2019 року. Це також перше придбання з Бреттом Басіком, відповідальним за злиття та поглинання.


"Whisker Seeker - це унікальний бренд, який зосереджується на важливому для нас ринку", - сказав Басік, який працює в офісі PRADCO Outdoor Brands у Бірмінгемі, штат Алабама. "Ми дуже раді, що Метт і його команда приєдналися до PRADCO, і ми вважаємо, що стеля для цього бренду дуже висока".


PRADCO Outdoor Brands керує деякими з найвідоміших брендів у сфері полювання та риболовлі, зокрема Moultrie Mobile, Summit Tree Stands, Heddon, BOOYAH, YUM, Bobby Garland, Thill, Bandit і Rebel.


Підібрати необхідне оснащення для риболовлі та придбати оснастку на сома ви можете відвідав рибацький магазин Rybalka.ua.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!