Northland Fishing Tackle Rumble Bug Crankbait: дрібна приманка, великий гуркіт


Справжні фанати кренкбейта знають, що Rumble Bug від Northland Fishing Tackle - це справжня угода, коли справа доходить до нанесення ударів справжня угода, коли справа доходить до нанесення ударів від судаків, окуня та великого панфиша (walleyes, bass and jumbo panfish), які вибагливі. Оригінальний 4-сантиметрий (1,57-дюйма) глибинний воблер з бальзового корпусу відрізняється невеликим профілем, щільним рухом і можливістю використовувати переваги багатьох видів, коли її закидають навколо твердої конструкції, бур’яну або іншого покриття. Завдяки максимальній глибині занурення 2 метри (7 футів), він відомий тим, що вбиває місцеві стада судака на тролінг.

"Це маленьке "цуценя" зловить практично все, що плаває", - каже координатор візуального маркетингу Нортленда Сем Ларсен (Sam Larsen). "Судак, великоротий окунь, бронзебеки (малороті окуні), горбатий жовтий окунь, великі блюгілли і краппі (walleye, largemouth bass, bronzebacks, humpbacked yellow perch, big bluegills and crappie) - всі вони заб'ють цю маленьку закуску. І саме тому ми щойно додали 18 чудових нових колірних візерунків, плюс новий розмір 5,08 см (2", 3/8 унції), щоб дослідити глибину від 2,5 до 3 метрів (8-10 футів) і викликати "гнів" більших хижаків, зосереджених на більш ситній їжі на "один укус" (one-bite meal)".

Усі приманки серії Rumble від Northland, які також включають Rumble Shiner, Shad і Minnow, виготовляються вручну за допомогою унікального процесу формування теплового стиснення Heat Compression Molding process (HCM), на відміну від цільної процедури обрешітки. За допомогою цього методу створюються та запечатуються разом дві повнометражні половинки тіла приманки, що дозволяє точно позиціонувати ваги для оптимального центру ваги, чудову флотацію в стані спокою, кращий загальний баланс, довші зліпки та приємну, щільну дію з потрібною кількістю крену, щоб звести з розуму рибу-хижака.


Процес HCM також дозволяє кожній приманці бути наскрізною, перш ніж вона буде оброблена легким покриттям лаку, яке є достатньо міцним, щоб захистити тіло, не додаючи при цьому майже ніякої додаткової ваги. Крім того, виробництво HCM дозволяє всім приманкам серії Northland Rumble відстежувати справжнє прямо з коробки та виходити з процесу формування, щоб відповідати вимогливим специфікаціям; немає варіації від однієї приманки до іншої в однаковому розмірі і профілі. При традиційних методах обрешітки бальзамового дерева досить поширені невеликі невідповідності між одним приманним тілом і наступним. Виробництво HCM практично виключає це, і Northland є одним із лише кількох виробників у всьому світі з технічними ноу-хау, щоб використовувати цю технологію на великомасштабній основі.




Підібрати ефективну приманку на судака та окуня та купити воблер ви можете відвідав рибацький магазин Rybalka.ua.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!