New St. Croix Rods 2023: вудилища Legend Tournament Inshore Spinning & Casting Models


Legend Tournament Inshore Series від St. Croix завжди була переможцем. Після випуску на ICAST у 2017 році ця надпродуктивна прибережна серія вудилищ була визнана найкращою для морської риболовлі. У ній надзвичайно легкий і чутливий карбон SCIV поєднано з передовими технологіями St. Croix і компонентами для морської води преміум-класу, щоб зробити її видатним і виграшним вибором для прибережних рибалок, які займаються своєю пристрастю на будь-якому узбережжі.


У 2023 році інженери та виробники вудлищ із Сент-Круа розширили межі того, наскільки легкими можуть бути берегові вудилища, за жодних обставин не жертвуючи міцністю чи довговічністю. Поки вони це робили, вони співпрацювали з експертним штатом прибережних рибалок, щоб створити абсолютно нові конструкції ручок, які покращують баланс, комфорт і контроль, а також покращують тримачі котушок і точне налаштування направляючих.

Більш легкі та міцні характеристики у прибережних умовах починаються з гібридних бланків із вуглецевого волокна SCIV+ наступного покоління St. Croix, кожен з яких є відмінною комбінацією преміального вуглецевого волокна SCIV від St. Croix та екзотичного вуглецевого волокна SCVI. "Гібридизація цих матеріалів у певних і запатентованих відсотках, місцях і комбінаціях у кожному бланку Legend Tournament Inshore дозволяє нам не тільки створювати ці вудилища легшими, але й надавати їм характеристики, які позитивно впливають на баланс і дію", - каже Бренд St. Croix. Менеджер Райан Тіч. "Це означає, що кожне з цих 19 вудлищ працює відповідно до власних унікальних специфікацій - без будь-якої шкоди для міцності - зберігаючи оптимальне відчуття та баланс".


Міцність і довговічність цих нових, легших вудилищ Legend Tournament Inshore додатково посилені технологіями St. Croix IPC, ART і FRS. "У поєднанні з технологією оправки IPC (Integrated Poly Curve), яка видаляє шарнірні точки під час процесу накладання для більш плавних і міцних дій, наш новий матеріал SCIV+ дійсно блищить своєю здатністю передавати енергію, що означає ще більшу чутливість для рибалки", Тіч каже. "Але ми також знаємо, що надзвичайно легкі, чутливі вудилища нічого не варті без міцності. Поломка вудилища не є варіантом, тому ART (Advanced Reinforcing Technology) і FRS (Fortified Resin System) поєднуються для захисту від поломки вудилища в кожній новій моделі Legend Tournament Inshore. Ми створили ці вудилища Legend Tournament Inshore наступного покоління, щоб вони були міцнішими, ніж рибалки, які їх ловлять, і достатньо жорсткими, щоб витримати бійки всього життя. Ми довели це, протестувавши кожен із них на нашому динамічному аналізаторі, і підтвердили це на воді разом із нашими випробувальними командами".


Довжини, сили та дії в новій серії Legend Tournament Inshore підтримують більше прийомів і презентацій, ніж будь-коли раніше. "Ми майже подвоїли кількість доступних моделей, збільшивши серію з десяти до 19, додавши деякі нові довжини, потужності та дії, які ми працювали з нашими співробітниками на місцях, щоб розробити та запропонувати в нещодавно оновленому Mojo Inshore Series", - каже Тіч. "На додаток до неймовірних нових рівнів продуктивності, Legend Tournament Inshore тепер є справді повною серією з семи моделей для закидання та 12 обертових моделей для підтримки презентацій для будь-яких видів на будь-якому узбережжі. Ми додали в модельний ряд легкі та надважкі потужні моделі, а також моделі середньої та середньої швидкості".


Нова серія Legend Tournament Inshore Series тепер включає потужні вудилища довжиною 7 футів 11 дюймів, що переслідують рибу трофейного класу, починаючи від смугачів і закінчуючи тарпонами, для морських гострих вудлищ середньої швидкості як у спінінгових (ITLS711HMF), так і в кастингових (ITLC711HMF) конфігураціях. Вони були розроблені на основі відгуків професіоналів, рибалок і дилерів Northeast striper fishery, але також чудово підходять для гігантських сноуків (jumbo snook), jacks and permit або живої наживки на тарпона (tarpon) у південних водах. Крім того, вони чудово виконують далекі прицільні закиди під час лову гігантської кобії (giant cobia). Помірно-швидкі рухи поглинають більшу частину зловживань, які рибалки поглинають зі швидкісними вудками, борючись зі звірами вагою 40 фунтів і більше. Спінінг середньої важкості 7 футів 11 дюймів швидкої дії Також додано вудилище (ITLC711MHF), яке ідеально підходить для далеких і точних закидів на дрібні прибережні види.


Пара нових надважких, помірно-швидких кастінгових моделей (ITLS79XHMF) і спінінгових (ITLS79XHMF) розміром 7 футів 9 дюймів була розроблена для роботи з від 2 до 6 унцій великими металевими приманками (large metal-lip swimmers) та 9-дюймовими swimbaits, застосовуючи максимальний тиск на велику прибережну та прибережну рибу. Завдяки новій конструкції SCIV+ ці надважкі силові вудилища залишаються надзвичайно легкими в руці та чудово збалансованими для таких потужних палиць. Рибалки будуть захоплюватися міцністю та хребтом цих моделей у будь-якій справі: від перетягування гігантського снука (giant snook) від доків і причалів, лову найбільшого тарпона (biggest tarpon) біля мостів чи інших потенційних неприємностей, або утримання гігантського снука (giant snook) на рівній відстані від рифу.


З іншого боку, легке спінінгове швидкохідне вудилище діаметром 7 футів 3 дюйма (ITLS73LF) - ідеальне для лову крапчастої форелі (speckled trout) - доповнює деякі з найбільш примітних доповнень до розширеної та оновленої лінійки St. Croix Legend Tournament Inshore.


Усі нові моделі Legend Tournament Inshore оснащені компонентами преміум-класу, такими як легкі напрямні з нержавіючої сталі K-стилю (K-style stainless steel tangle-free guides), які не заплутуються, з кільцями з алконіту (Alconite rings) та спеціальними, оптимізованими для моделі тримачами гачків (hook keepers).


"Нові бланки та компоненти поєднуються для значного покращення балансу та зменшення ваги наконечників у всіх моделях", - говорить Тіч, який додає, що абсолютно нові повністю пробкові рукоятки Legend Tournament Inshore зі зміненим дизайном відіграють важливу роль у сприянні риболовлі. "Котушкотримачі бездоганно інтегровані в 11 різних конструкцій повністю пробкових рукояток, які забезпечують подовжену передню рукоятку для більш комфортної риболовлі. Ми також мінімізували діаметр ручки та кількість пробки або «долоні» за котушкотримачем і додали оброблену алюмінієву стопорну гайку для подальшого сприяння комфорту та покращення відчуття".


Чому 11 різних конструкцій ручок у серії з 19 вудилищ? "Знову ж таки, ергономіка та баланс", - каже Тіч. "Якщо ви витратите стільки часу, енергії та ресурсів, скільки ми робили для вдосконалення кожного окремого бланка, ці вудилища не витримали б, якби ми вдарили по кожній з них однакові чотири ручки. 11 різних дизайнів пробкових рукояток супер-класу відрізняються за довжиною та необхідні для сприяння правильному балансу в кожній із 19 окремих моделей".


Моделі Legend Tournament Inshore від середньої до надважкої тепер також оснащені гумовими ковпачками, які не псуються, які перешкоджають ударам вудилищ, особливо тих, які мають більші та важкі котушки, об ракетну установку або тримач під час важкої їзди на риболовлю та назад. підстави. Карданний підвіс також можна притулити до стегна рибалки під час важких боїв, не викликаючи дискомфорту, ніж пластиковий або металевий підвіс. Ця нова комбінація з м’яким карданним підвісом і повною рукояткою забезпечує рибалкам найбільший важіль, коли вони намагаються відвернути великих хижаків від таких споруд, як доки для човнів, валунні поля, рифи, причали та опори мостів.



Незважаючи на стільки значних і помітних змін у оновленій і розширеній серії Legend Tournament Inshore, рибалки оцінять, що ці легендарні Belize Blue Metallic вудилища залишаються виготовленими вручну в Парк-Фоллз, штат Вісконсін, США, з 15-річною гарантією, яку можна передати, за підтримки St. Croix Superstar Service.


New St. Croix Legend Tournament Inshore Features


• Гібридні бланки з вуглецевого волокна SCIV+ наступного покоління

• Технологія Forted Resin System (FRS).

• Advanced Reinforcing TechnologyTM (ARTTM)

• Інтегрована технологія оправки Poly Curve® (IPC®).

• Направляючі K-Style з нержавіючої сталі, що не заплутуються, з кільцями Alconite

• Ергономічні ручки з високоякісної пробки з повним захопленням і вбудованим нейлоновим катушкотримачем

• Стопорна гайка алюмінієвого тримача котушки з прецизійною обробкою

• Спеціальні моделі гачків

• 15-річна гарантія, що передається, за підтримки St. Croix Superstar Service



New St. Croix Legend Tournament Inshore Spinning & Casting Models


• ITLC70MLM – 7’0”, medium-light power, moderate action, casting / Retail $340

• ITLS70MF – 7’0”, medium power, fast action, spinning / Retail $330

• ITLC70MF – 7’0”, medium power, fast action, casting / Retail $360

• ITLS70MHF – 7’0”, medium-heavy power, fast action, spinning / Retail $350

• ITLC70MHF – 7’0”, medium-heavy power, fast action, casting / Retail $360

• ITLS70HMF – 7’0”, heavy power, moderate-fast action, spinning / Retail $350

• ITLS73LF – 7’3”, light power, fast action, spinning / Retail $360

• ITLS73MLF – 7’3”, medium-light power, fast action, spinning / Retail $360

• ITLS73MF – 7’3”, medium power, fast action, spinning / Retail $360

• ITLS73MHF – 7’3”, medium-heavy power, fast action, spinning / Retail $360

• ITLS76MF – 7’6”, medium power, fast action, spinning / Retail $370

• ITLS76MHF – 7’6”, medium-heavy power, fast action, spinning / Retail $370

• ITLS76HF – 7’6”, heavy power, fast action, spinning / Retail $380

• ITLC76HMF – 7’6”, heavy power, moderate-fast action, casting / Retail $370

• ITLS79XHMF – 7’9”, extra-heavy power, moderate-fast action, spinning / Retail $390

• ITLC79XHMF – 7’9”, extra-heavy power, moderate-fast action, casting / Retail $380

• ITLS711MHF – 7’11”, medium-heavy power, fast action, spinning / Retail $380

• ITLS711HMF – 7’11”, heavy power, moderate-fast action, spinning / Retail $380

• ITLC711HMF – 7’11”, heavy power, moderate-fast action, casting / Retail $390



Про St. Croix Rods


St. Croix, головний офіс якого знаходиться в Парк-Фоллз, штат Вісконсін, з гордістю виробляє “Best Rods on Earth” ("Найкращі вудилища на Землі") вже майже 75 років. Поєднуючи найсучасніші виробничі процеси з кваліфікованою майстерністю, St. Croix є єдиним великим виробником, який все ще створює вудилища повністю від проектування до виробництва. Компанія залишається сімейною та управляє дублікатами виробничих потужностей у Парк-Фолс і Фреснільо, Мексика.


Підібрати та придбати необхідний для будь-якої риболовлі спиннинг ви можете відвідав рибацький магазин Rybalka.ua.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!