Floatzilla Soft Plastic Floats: Ваша Наживка Оживає!


Термінальні снасті Floatzilla - це новаторські насадки для широкого спектру м’яких пластикових приманок. Прості та легкі у використанні насадки Floatzilla оживляють статичні приманки. Продукція Floatzilla була перевірена професіоналами, і вони ніколи не використовували продукт, здатний збільшити клювання та удари. Floatzilla ідеально поєднується з м’якими пластиковими приманками, підвищуючи продуктивність кардинальним чином. Це подобається рибам, професіоналам це подобається, і вам теж це сподобається!


Floatzilla може здатися наступним великим фільмом про монстрів, але насправді це інтригуючий аксесуар для риболовлі на окуня, представлений на ICAST в Орландо.


Цей невеликий пластиковий плавучий пристрій розроблений, щоб надати "плаваючого виміру м’якому пластику, якого раніше не існувало".



Винахідник продукту Дуг Рід рибалив уже 40 років. Розчарований тим, що приманки падали на дно й залишалися неактивними, він придумав не лише підвісити приманку над камінням і травою, а й водночас додати природний рух.


"Мені не особливо подобалися різні способи переміщення пластикових приманок, і я хотів знайти спосіб змусити їх плавати та рухатися у товщі води самостійно" - пояснив він, коли він зробив коротку перерву від зустрічі з цікавими клієнтами.


Рід почав із створення прототипів у своєму гаражі, використовуючи 3D-принтер для виробництва зразків. Але саме тоді, коли він загуглив досвідченого виробника та маркетолога Джеррі Фліппо, президента Flipo Group, проект набрав обертів.


Через рік Floatzilla була готова до запуску. Перший день ICAST був також першим днем, коли торговці побачили продукт - і відповідь була хорошою, додає Філіппо.



Він доступний у різних формах, кольорах і непрозорості, і його можна поєднати майже з будь-якою м’якою пластиковою приманкою, просто закрутивши його штопор на кінці. "Це змушує наживки оживати", - каже Рід.



Підібрати необхідне оснащення для риболовлі та придбати різноманітні рибальські грузила ви можете відвідав рибацький магазин Rybalka.ua.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!