Anglers Resource - новий власник Fuji Rod Components в США


Anglers Resource, LLC, дистриб’ютор Fuji Rod Components, що базується в штаті Алабама протягом понад 28 років, змінив власника з вересня 2022 року. Компанія визнана агентом номер один, що представляє Fuji Rod Components у Північній Америці протягом десятиліть, а Fuji Japan погодилася дотримуватися всіх ексклюзивних прав з новим власником.



Колишній власник Карл Хабер (Carl Haber) сказав у своїй заяві: "Це була можливість для мене проводити більше часу з сім’єю і знати, що компанія буде рухатися вперед з новим почуттям енергії та ентузіазму. Я не міг бути більш задоволений тим, як все спрацювало".



Новий власник, Білл Фальконер (Bill Falconer), володіє всіма навичками, необхідними для того, щоб підтримувати Anglers Resource як провідного вітчизняного дистриб’ютора комплектуючих не лише як досвідчений бізнесмен, але й як затятий майстр вудилищ.


Falconer має 27-річний досвід удосконалення робочих процесів, процесів, ефективності та задоволеності клієнтів у галузі охорони здоров’я та поєднує цей успіх із пристрастю до створення стрижнів на замовлення. Він відточував свою майстерність понад 25 років і є автором публікацій і викладачем. Він також є провідним ентузіастом, який приносить у США з Японії конкретні конструкції вудилищ, такі як Slow Pitch Jigging. Коли Фалконера попросили описати його менталітет у будівництві вудилищ (rodbuilding), він сказав, що він "більше ніж пристрасний, можливо, трохи менше фанатика".


У бізнесі Фолконер так само захоплений, обіцяючи вирішити проблеми ланцюга поставок, інвентаризації та даних/технологічних проблем (data/technological challenge) як головних пунктів у своєму списку. "Я надзвичайно радий бути частиною індустрії, яка мені подобалася більшу частину мого життя, - пояснює Фальконер, - і я з нетерпінням чекаю зустрічі та розмови з клієнтами в США. Ми намагатимемося зробити перехід якомога плавнішим. Anglers Resource утримуватиме свої потужності у Фолі, штат Алабама, і повсякденний бізнес продовжуватиметься, як успішно протягом останніх 28 років".



Підібрати та придбати родбілдінг комплектуючі ви можете відвідав рибацький магазин Rybalka.ua. 

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!